Крадіжки заради розваг: в Броварах «солодка парочка» на елітному авто пограбувала супермаркет (ВІДЕО)

image
10 Січня 2020, 15:00
Поділитися:

Обікрали супермаркет і втекли на елітному позашляховику.
02.01.2020 в м. Бровари парочка винесла з магазину продуктів на кілька тисяч гривень, охорона навіть не змигнула оком.
Про те, що в магазині крадії, ніхто і не здогадався. Двоє, чоловік та жінка, склали продукти у кошик, просто перед камерами відеоспостереження переклали товар, за який не заплатили, у рюкзак, вийшли повз охорону і поїхали геть на елітному позашляховику.

 
Обличчя крадіїв та автівку зафільмували камери відеоспостереження. Як цим двом вдалося без перешкод винести товар без чека та чому не спрацювали протикрадіжні системи охорони правоохоронці не мали згадки, хоча товару винесли немало, на пару тисяч гривень.
Нахабність крадіїв на «Range Rover» обурила соцмережі. Від коментарів не втримались навіть ті, хто впізнав своїх знайомих на кадрах відеоспостереження.

Чоловік, який назвався їхнім другом за умовою анонімності розповів журналістам трохи про цю парочку і дав посилання на їх сторінки у соцмережах. Жінку звати Людмила, їй 35 років, родом із Попасної, що на Луганщині.
– З хорошої сім’ї, заможної, але краде постійно. Словом, дивна дівчина… З гарною квартирою, має автівку марки «BMW X6», ще й гроші у всіх своїх знайомих позичають, — розповідає анонімний знайомий крадіїв.

 
Ще він розповів, що обкрадає магазини Людмила із Зурабом, якому 38 років, родом із Грузії, живе у Києві. Три місяці тому його вже ловили на крадіжці у столичному супермаркеті. Чоловік намагався винести два блоки цигарок та кілька плиток недешевого шоколаду. Про це журналістів повідомив вже інший співрозмовник із соцмереж.

 
Навіщо людям, які мають гроші на дорогі автівки, цупити продукти, розповіла журналістам психолог Оксана Білобаб, яка відразу відкинула версію, що це клептомани. Адже хворі крадуть поодинці і їх крадіжки дрібні та спонтанні, чого не скажеш про цю парочку. Як вважає психолог, цей випадок — така собі розвага для заможних.
– Мабуть, це їх така собі розмова із суспільством і вони вважають, що мають право брати все, що вони хочуть із життя, — розповідає Оксана Білобаб.

 
На запитання журналістів, чи може людина, яка має захворювання, схилити до злочину іншу людину, психолог відповіла, що не може. Якщо вона про це буде комусь говорити, то вона, по-перше, вже не отримає «кайф», а по-друге, це вже планований процес, тобто крадіжка.

На момент відеосюжету в «Новини сьогодні», що на телеканалі ТРК «Україна» ця парочка була у розшуку поліції, а на дзвінок журналістів Людмилі було чути тільки слова оператора мобільного зв’язку про відсутність зв’язку абонента.
Як стало відомо журналістам «AT BROVARY», 06.01.2020 року в м. Бровари біля будинку по вул. Чорновола біля своєї автівки марки «Range Rover» був затриманий Зураб, 1981 р.н.

 
Наразі правоохоронними органами було відкрите кримінальне провадження за ч. 1, ст. 185 КК України (Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) – карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років).

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed