КП «ЖРЕУ». Їм довіряють

image
14 Березня 2019, 09:56
Поділитися:

Шлях довжиною у 35 років
1 жовтня 2019 року КП «ЖРЕУ» відзначатиме 35-річчя. На витоках створення було Будинкоуправління №2 із 6 працівників, які обслуговували 14 будинків. За півроку управління, яке вже мало на балансі 167 багатоповерхівок і 73 працівники, перейменували на ЖЕК-2, а 30 грудня 1996 року підприємство стало Житловим ремонтно-експлуатаційним управлінням (ЖРЕУ). ЖРЕУ і сьогодні тримає марку.
У червні минулого року набрав чинності Закон України «Про житлово-комунальні послуги», а до кінця року усі багатоповерхівки були зняті з балансу КП і почали обирати управителя — компанію, що обслуговуватиме будинок. Сьогодні КП «ЖРЕУ» обслуговує 135 багатоквартирних будинків. 126 багатоповерхівок уклали з КП «ЖРЕУ» договори з надання послуги з управління будинками. 9 — ще не визначилися, або не довели справу до кінця.
На підприємстві 94 одиниці штату — 81 чоловік займається обслуговування житла, у т.ч. 13 осіб адміністрації, цілодобова аварійно-диспетчерська служба, де є слюсар-сантехнік, електрик, водії, диспетчери. Також ремонтно-будівельна дільниця займається ремонтом доріг, укладанням тротуарної плитки, робить покрівлі тощо.
КП «ЖРЕУ». Їм довіряють
Директор Іван Хворостянка:

— Держава проблеми ЖКГ скинула на плечі співвласників. Буде важко, доки не почнеться співпраця між мешканцями і управителем на нових умовах. Бориспільцям пощастило, що бюджет може допомогти коштами на капремонти та благоустрій. Хочу подякувати співвласникам наших багатоповерхівок за довіру. Нам складно було на етапі підписання договорів. Спасибі працівникам нашого трудового колективу, які зберегли і в нових умовах примножують здобутки підприємства.

Дорожні роботи
У 2017 році місто придбало для КП «ЖРЕУ» нового асфальтоукладача. Щоб підвищити ефективність роботи дорожньої техніки у цьому році, працівники підприємства удосконалили техніку. Длякатка, що тромбує асфальт виготовили трап, щоб каток міг заїхати на платформу для транспортування. Раніше доводилося краном вантажити його на КРАЗ, а потім так само розвантажувати.
КП «ЖРЕУ». Їм довіряють

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама