КП “Муніципальна охорона” збирається на 4,3 млн гривень обзавестися серверами, ноутбуками та мережевим обладнанням

image
19 Жовтня 2022, 16:07
Поділитися:

19 жовтня 2022 г. 16:04

Столична “Муніципальна охорона” оголосила торги, щоб закупити 20 ноутбуків, один комплект для об’єднання їх у мережу, а також три сервери для зберігання даних. Переможець за спрощеною закупівлею ноутбуків вже визначений, пропозиції від потенційних поставщиків серверів і мережевого обладнання ще приймаються.

Про цеKВ стало відомо з оголошень в системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно одного з оголошень, комунальна організація виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) “Муніципальна охорона” оголосила про намір за максимум 1 млн 299 тис. гривень закупити три комп’ютерні сервери.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 25 жовтня 2022 року. Розмір мінімального кроку пониження ціни – 6 тис. 495 гривень.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Друге оголошення “Муніципальної охорони” – про закупівлю ноутбуків зі встановленими на них операційними системами. Кількість – 20 штук. Ціна питання – не більше 1 млн гривень.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 19 жовтня 2022 року. Розмір мінімального кроку пониження ціни – 5 тис. гривень.

При цьому, пропозиції були розглянуті сьогодні ж і визначено переможця – ТОВ “ІТ ЕСКОРТ”, яке погодилось поставити ноутбуки за ціною 999 тис. 900 гривень.

Третє оголошення комунальної організації стосується тендеру на закупівлю комплекту мережевого обладнання за 2 млн 4 тис. гривень.

Як і у випадку з серверами, кінцевий строк подання тендерних пропозицій стосовно обладнання для внутрішньої мережі – 25 жовтня.

Як інформувала KВ, раніше “Муніципальна охорона” оголосила тендер на поставку тисячі комплектів зимового форменого одягу вартістю 7 тис. 200 гривень за комплект.

Читайте: Столична “Муніципальна охорона” одягне на зиму своїх працівників на 7 млн гривень

Фото: ілюстративне, з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона