КП “Бровари-Благоустрій” одержало статус “Компанія року 2022”

image
10 Листопада 2023, 12:11
Поділитися:

10 листопада 2023 г. 12:05

Комунальне підприємство Броварської громади “Бровари-Благоустрій” одержало відзнаку “Компанія року 2022” від Всеукраїнського галузево-аналітичного центру. Крім того, підприємство увійшло до Реєстру надійних та інвестиційно привабливих компаній, що підтверджує лідерство КП з-поміж компаній, які надають послуги у сфері ландшафтного дизайну та будівництва доріг.

Про це KВ дізналася із повідомлення Броварської міської ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“За вагомий внесок у розвиток економіки регіону, здобуття права першості у галузі та відмінну динаміку розвитку підприємства КП “Бровари-Благоустрій” отримало цьогоріч відзнаку “Компанія року 2022” від Всеукраїнського галузево-аналітичного центру та увійшло до Реєстру надійних та інвестиційно привабливих підприємств”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У повідомленні зауважено. що цей статус дає право вважати підприємство одним з лідерів на ринку України з-поміж компаній, які надають ландшафтні послуги, послуги з каналізації відведення й очищення стічних вод та будівництва доріг та автострад.

“Крім якісного виконання своїх службових обов’язків, колектив у перші дні повномасштабного вторгнення брав активну участь у допомозі Збройним силам України та ТрО”, – додали в міськраді.

Нагадаємо, як раніше повідомляла KВ, фізкультурно-оздоровчий заклад “Плавальний басейн “Купава” планує до середини грудня провести ремонт чаш басейну у Броварах, на що витратять не більше 1,2 млн гривень.

Читайте: Спецкомісія КОВА перевірила відбудову школи та дитсадка у Броварському районі, – Руслан Кравченко

Фото: сайт громади

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона