Кожен першокласник Ірпеня отримає рюкзак та канцелярію від UNICEF – Містоінформ

Кожен першокласник Ірпеня отримає рюкзак та канцелярію від UNICEF – Містоінформ
31 Серпня 2023, 13:51
Поділитися:

Усі першокласники Ірпінської громади 1 вересня отримають в подарунок рюкзак від UNICEF. Про це повідомили в Управлінні освіти і науки ІМР.

Йдеться про подарункові рюкзаки комунальних закладів освіти. Вони будуть наповнені необхідним шкільним приладдям. Також першокласники отримають додаткові набори канцелярії та навчально-методичних матеріалів і засобів навчання у шкільне приміщення.

«Нехай цей подарунок буде приємним сюрпризом для першокласників та допоможе їм розпочати подорож у Країну Знань. Бажаємо нашим найменшим школярам успішного, цікавого та головне — безпечного навчання», — зазначають в Управлінні.

Варто зазначити, дитячий фонд ООН – UNICEF активно допомагає Ірпінській громаді у відновленні освітнього процесу після війни. Зокрема, саме UNICEF допоміг відбудувати Ірпінський академічний ліцей «Мрія» та облаштував 10 укриттів у школах і дитсадках громади. А також дитячий фонд ООН виділив 4 мільйони 800 тисяч євро на відбудову найбільш пошкодженого навчального закладу Ірпеня — ліцею №3.

Джерело: Містоінформ