«Котячий ярмарок» в Ірпені: 25 кошенят знайшли господарів (фото)

image
27 Липня 2020, 13:50
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

25 кошенят, яким надала притулок комунальна Служба захисту та лікування тварин, знайшли господарів під час першого «котячого ярмарку» в Ірпені на Київщині. Про це повідомила керівниця Служби Євгенія Мельник.

«Котячий ярмарок відбувся! Бути добру! 25 “хвостів” поїхали в новий дім, 3000 грн зібрано волонтерами для тварин», — зазначила вона на своїй сторінці у фейсбуці.

«Ярмарок» у парку «Центральний» був організований у рамках проєкту ірпінських зоозахисників «Дім усім». Обрати собі домашнього улюбленця міг кожен охочий. Усього на своїх господарів чекали близько пів сотні кошенят.

У якості волонтерів до проведення заходу долучилися членкині громадської організації «Асоціація жінок України “ДІЯ”. Приірпіння». У ході «ярмарку» для дітей проводилася розважальна програма.   

Зоозахисники й надалі будуть опікуватися кошенятами, які знайшли новий дім — обіцяють власникам допомогти зі стерилізацією тварин і консультувати в будь-який час.

Нагадаємо, нещодавно Служба захисту та лікування тварин організувала фотосесію з кошенятами й цуценятами, яких знайшли на вулиці. Метою організаторів було поінформувати якомога ширше коло людей про можливість узяти тваринку додому.



Джерело:
ITV