Котеджне містечко Zoloche – житло мрії

image
4 Червня 2022, 23:23
Поділитися:


В Європі все більше людей віддають перевагу життю поза межами великого міста. Вважається, що найкомфортніше мати житло у котеджному містечку з власною добре розвинутою інфраструктурою.

Котеджне містечко Zoloche об’єднує комфорт, безпеку та якість.

Під час війни багато людей залишились без даху над головою та вимушені розпочинати життя з чистого аркуша. Люди їдуть до столиці з менш спокійних регіонів у пошуках безпеки, місця для релокації бізнесу. Також багато населених пунктів на Київщині, де будинки зруйновано вщент. Перш за все людям потрібно вирішити житлове питання.

Zoloche знаходиться на відстані всього 15 км від столиці. Найближче дістатись до містечка можна від станцій метро Славутич та Бориспільська.

Побудувати будинок, посадити дерево, виростити дитину повинна за життя людина – народна мудрість на сучасний лад. Тобто, як бачимо, мати власний будинок – одна з найголовніших потреб.

Уявіть, ви прокидаєтесь під спів птахів у затишній кімнаті, виходите на терасу та п’єте філіжанку улюбленої кави. Потім ідете на прогулянку з собакою, а ваші діти – до школи. Так, самі. Адже навколо безпечний простір, де не страшно жити. А можливо, ви молода матуся, яка має пересуватися з дитячим візочком? Тут теж не виникає проблем, адже Zoloche облаштований пандусами та всім необхідним для безбар’єрного середовища.

Ви збираєтесь на роботу – на авто або на громадському транспорті можете доїхати до центра столиці швидко та без проблем. Після роботи вам нікуди не потрібно йти, все поруч: салон краси, тренажери та ресторан. Випити вина, сидячи у ресторані поруч з домом – що може бути краще?У вихідний вам також є чим зайнятись – водне дозвілля поруч, на відстані витягнутої руки.

Ваше житло досконале – зроблене за сучасними європейськими стандартами. Комунальники працюють як єдиний механізм, і ви не замислюєтесь над такими питаннями, як відсутність води або опалення. Важливо, що власник купує котедж вже з проведеними комунікаціями, підключенням до інженерних систем.Zoloche – це без перебільшення ідеальний простір для життя.

Переваги Zoloche:

  • близькість до столиці

  • все для дітей: гуртки та навчальні заклади

  • дозвілля: спортивні та дитячі майданчики, сквери

  • безпека: власна служба охорони, відеонагляд

  • все для комфорту: салони краси, фітнес

  • безбар’єрне середовище: пандуси

  • сучасні комунальні послуги: обслуговування на найвищому рівні забепечує сервісна компанія

  • транспортні можливості: елітне таксі та вертолітний майданчик

Поспішайте. Аналітики вже прогнозують збільшення вартості нерухомості та земельних ділянок після нашої перемоги. Адже українці будуватимуть і відбудовуватимуть країну.





Source link