Корисні продукти від бджолярів: де придбати у столиці

image
14 Серпня 2019, 16:37
Поділитися:

Медовий спас або Маковія відзначають 14 серпня. За народними прикметами, після Медового Спасу бджоли перестають носити мед. Тож саме час купувати смачний і корисний продукт. 

Стихійний ярмарок розгорнувся біля Володимирського собору, де, окрім букетів-оберегів, продається мед. Подробиці дивіться тут. 

Православна виставка-ярмарок «Медовий спас»

Продукти бджільництва та мед нового збору, лікувальні трав’яні чаї і багато іншого продаватимуть на території Києво-Печерського заповідника. Місце – критий перехід до Ближніх печер і дорога, яка веде до Дальніх печер (територія Нижньої Лаври).
Коли: до 20 серпня, з 9:00 до 19:00.
Вхід вільний.

Сьогодні, 14 серпня, у Лаврі буде звершуватися освячення меду і зілля – після закінчення кожної Божественної Літургії (див. розклад), а також протягом всього дня: на площі перед Хрестовоздвиженським храмом з 12:00 до 17:00; на площі перед Успенським собором з 12:00 до 17:00.

З 15 по 18 серпня Інститут бджільництва імені П. І. Прокоповича проводить виставку-ярмарок «БДЖІЛЬНИЦТВО – 2019» (Літо).
На ярмарку будуть представлені різні види меду з усіх регіонів України, бджолине обніжжя, перга, прополіс, маточне молочко, обладнання для бджільництва, вощина, вулики, засоби лікування бджіл, література.

Адреса: вул. Академіка Заболотного, 19.

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ