Корисні додатки для навчання у смартфоні студента

image
5 Лютого 2019, 17:54
Поділитися:

Корисні додатки для навчання
Усім відомо, що будні студента наповнені складною та кропіткою працею, тому ми пропонуємо вашій увазі корисні додатки до смартфонів, які спрощуватимуть процес навчання й допоможуть правильно розприділяти свій час.
1. Перекладач. Незамінним на лекціях і семінарах стане перекладач. Зараз найбільш популярним є Google перекладач. Встановивши його на смартфон, можна миттєво перекладати з 90 мов при веденні тексту з клавіатури, також доступний миттєвий переклад за допомогою фотокамери на 26 мовах світу.
2. Сканер. Цей додаток перетворює телефон на сканер для документів, текстів і книжок. Завдяки йому можна швидко перевірити документ, надіслати по e-mail файли у форматі PDF або JPEG.
3. Будильник-головоломка. Студенти, погодьтеся, що іноді прокинутися на навчання буває складніше, ніж вирішити задачку. Якщо звичайний будильник уже не допомагає, і ви навчилися його відключати у сні, то в нагоді стане спеціальний будильник-головоломка. Щоб відключити його, потрібно напружити мозок – розв’язати математичний приклад.
4. Блокнот. Один із найкращих планувальників, популярність якого зростає з кожним днем. З його допомогою можна впорядкувати дуже багато речей: від домашнього завдання до серйозних проектів.
5. Аудіокниги.  Студентам задають читати багато літератури, а на це часто просто не вистачає часу. А от з додатком «Аудіокниги» можна обирати, завантажувати й слухати навіть дорогою до університету. Окрім цього, 70% аудіокниг забезпечені текстовою версією, синхронізованою зі звуковою доріжкою.

Джерело: Макарів Діловий — Макарів Діловий — Останні новини