Корпорація «Рошен» подала зустрічний позов до виконкому Бориспільської міської ради

image
20 Травня 2019, 15:34
Поділитися:

Про це йдеться в рішенні Господарського суду Київської області від 16 травня. Позов подано від імені Бісквітного комплексу «Рошен».

Згідно із рішенням Господарського суду Київської області від 10 квітня бориспільський виконком просить суд визнати укладеною додаткову угоду про пайову участь при будівництві Бісквітного комплексу «Рошен» у Борисполі. У корпорації не погоджуються з вимогами виконкому.

Представник БК «Рошен» 6 травня подав відозву на позовну заяву бориспільських чиновників. Однак 16 травня на підготовчому засіданні представники Бориспільської міської ради підтримали всі свої позовні вимоги. Тоді представник «Рошен» попросив прийняти до розгляду зустрічну позовну заяву, в якій просить визнати суму пайового внеску згідно Договору між виконкомом Бориспільської міської ради та ТОВ БК «Рошен» про пайову участь у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Борисполя від 10 березня 2016 р. Юристи «Рошен» в коментарі Ліга.інформ заявили, що додаткової угоди, яку виконком вимагає визнати заключеною, ТОВ БК Рошен не підписувало, а згоди на зміну положень діючого договору не надавало, та зазначили, що вважають вказаний позов намаганням виконкому в односторонньому порядку змінити діючі договірні зобов’язання.

Суд прийняв зустрічний позов Рошен до Бориспільської міськради та залучив в якості третьої сторони КП «ВУКГ».

Підготовче засідання суду призначено на 20 червня 2019 року.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама