Координаційна рада при КОДА проаналізувала шляхи усунення проблем в роботі підприємців

image
28 Грудня 2020, 16:02
Поділитися:

Сьогодні, 28 грудня,  за дорученням голови Київської облдержадміністрації Василя Володіна перший заступник голови КОДА Дмитро Назаренко провів розширене он-лайн засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва при КОДА.

До засідання долучилося ширше коло представників громадськості, підприємців та усіх зацікавлених осіб, які переймаються проблемами малого та середнього бізнесу.

Свої пропозиції щодо вирішення проблем малого бізнесу презентували голова Комітету підприємців України Едуард Курганський, голова ради асоціації платників податків України в Київській області Роман Косинський, голова Асоціації власників малого та середнього бізнесу Руслан Соболь, менеджер проєкту підтримки та розвитку малого та середнього бізнесу Unlimit Ukraine by European Business Association Олена Еро, експерт Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE) Анастасія Баклан та підприємці, які з власного досвіду знають про стан справ та проблемні питання підприємництва сьогодні.

Учасники обговорили проблеми, що заважають ефективній діяльності малого та мікробізнесу. Керівник громадської організації «Рух «ЗбережиФОП» Сергій Доротич презентував напрацьований варіант внесення змін до Податкового кодексу та інших законів.

В подальшому пропозиції учасників передадуть на розгляд координаційної ради з питань розвитку підприємництва при Президентові України для внесення змін в законодавство України.

Зверніть увагу! До 28.12.2020 всі зацікавлені, зокрема ті, хто не зміг долучитися до обговорення, можуть надсилати свої пропозиції на електронну адресу департаменту економіки та цифровізації Київської облдержадміністрації biz@econkoda.gov.ua.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА.



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація