Координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні Служби безпеки України у м. Києві та Київській області проводить антитерористичні навчання

image
17 Лютого 2020, 19:58
Поділитися:

На початку цього року за ініціативи голови Київської обласної державної адміністрації Олексія Чернишова з метою забезпечення дієвої координації у запобіганні терористичним актам на території області при Головному управлінні Служби безпеки України у місті Києві та Київській області була створена Координаційна група Антитерористичного центру.

17 – 21 лютого 2020 року Координаційна група проводить масштабні антитерористичні навчання в місті Біла Церква та прилеглих районах.

У зв’язку з чим Київська облдержадміністрація та ГУ СБУ у м. Києві та Київській області звертається з проханням до мешканців Київщини дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухонебезпечними речовинами, мати при собі документи, які засвідчують особу.

Закликаємо зберігати спокій через скупчення в окремих районах населених пунктів спецпризначенців та військових, а також з розумінням віднестись до можливих обмежень та незручностей, оскільки в навчаннях приймуть участь підрозділи Національної поліції, Національної гвардії, ДСНС, Збройних сил України та органів державної влади.

Навчання будуть проходити в межах чинного законодавства.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація