Контроль за вантажівками в Борисполі посилять

Контроль за вантажівками в Борисполі посилять
11 Березня 2024, 14:26
Поділитися:

Під час планової наради 11 березня бориспільські чиновники проінформували про план дій, прийнятий у відповідь на скарги громадян щодо ситуації з вантажівками в місті. Нагадаємо, нещодавно на рух вантажівок скаржилися мешканці вулиці Глибоцької. Подібна ситуація спостерігається і на інших вулицях Борисполя.

«Ми провели окрему нараду з цього питання та ухвалили наступні рішення. Головне управління ЖКГ отримало завдання поновити дорожні знаки 3.3 «Рух вантажних автомобілів заборонено», вивчити питання демонтажу пристроїв обмеження швидкості «лежачі поліцейські», а також підготувати листа на Київську обласну державну адміністрацію та Укртрансбезпеку щодо встановлення пункту вагового контролю на вулиці Глибоцькій. Поліція разом із управлінням ЖКГ має вивчити питання встановлення камер відеонагляду з можливістю ведення аналітики для виявлення перевізників та водіїв-порушників», — зазначив секретар Бориспільської міської ради Владислав Байчас.

В свою чергу, керівник бориспільського батальйону патрульної поліції Артур Шкроб зауважив, що робота з вантажівками, які порушують правила в’їзду в місто, ведеться постійно. З початку 2023 року і по сьогодні складено 854 постанови за проїзд під заборонний знак 3.3 «Рух вантажних автомобілів заборонено».

«Ми постійно працюємо в цьому напрямку, але штраф, який ми можемо накласти, становить лише 340 гривень. Якщо до роботи долучиться Укртрансбезпека, це буде добре, адже вони можуть виписувати набагато більші штрафи, які дійсно заставлять водіїв замислитися — а чи варто порушувати правила», — пояснив Артур Шкроб.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама