Конкурс творчого письма Write On Competition

image
11 Лютого 2019, 16:05
Поділитися:

8 лютого 2019 року найкращі знавці англійської мови завітали в НВК “Сквирський ліцей – ЗОШ І-ІІ ступенів”, щоб взяти участь у Write On Competition. Це конкурс творчого письма, який проводять добровольці Корпусу Миру США в Україні для громадян у двадцяти країнах. Він дає можливість спробувати щось нове та цікаве.

Основна мета конкурсу – заохочення творчого та критичного мислення учнів і дорослих. Учасникам було запропоновано обрати одну з двох тем для написання есе англійською мовою. Продемонструвати власну творчість та креативність виявили бажання 25 учасників: 10 учнів Сквирського ліцею, 13 учнів Сквирської ЗОШ №2, 1 учениця із Сквирської ЗОШ №5. 25-а учасниця – вчитель технологій Сквирського ліцею Черняк Марина Олександрівна.

Конкурс провели волонтер Корпусу Миру США в Україні Miss Albright і вчитель англійської мови Пясецька Олена Олександрівна. Write On Competition тривав одну годину. Атмосфера доброзичливості сприяла написанню неперевершених шедеврів, і ми з нетерпінням чекатимемо результатів!

Джерело: Сквира.info