Конкурс ескізів для муралів – Сайт Міської Ради міста Фастів

image
24 Травня 2021, 14:10
Поділитися:

З метою формування креативного міського середовища, туристично привабливого іміджу міста, активізації безпосередньої участі громадян у трансформації творчого простору м. Фастів виконавчий комітет Фастівської міської ради оголошує конкурс на кращий ескіз для композиції муралів на торцевій стіні багатоквартирного житлового будинку по вул.Соборна,64 та на торцевій стіні будівлі гуртожитку по вул.Соборна,77 в м. Фастів.

Тема конкурсу: «Національна платформа єднання України», яка містить ідею єднання, утвердження культурних цінностей українського народу, збереження  територіальної цілісності Української Держави. Ескізні пропозиції для муралу надаються одразу для двох будівель для створення єдиного архітектурного образу, єдиного композиційного стилю.

Ескізи для муралу подаються з 24 травня по 11 червня 2021 року (включно) у формі заявки до  виконавчого комітету Фастівської міської ради на паперових носіях на  адресу: виконавчий комітет Фастівської  міської ради, м. Фастів, пл. Соборна,1,08500 або  на електронну адресу конкурсу [email protected].

До заявки для участі в конкурсі надаються:

– кольоровий проект муралів, який включає кольоровий ескіз, назву проекту, концепцію, короткий опис реалізації проекту та необхідний ресурс для виконання проекту. Проект має бути розрахований на розмір не менший ніж 30мх15м;

– коротку історичну довідку про історію створення проєкту (якщо зображена історична подія).

17 червня – 25 червня 2021 року відбудеться голосування за подані ескізи для муралу на сайті Фастівської міської ради та в мережі Фейсбук.

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів