Конкурс дитячої творчості «Земля – наш рідний дім»

image
29 Квітня 2021, 17:12
Поділитися:

Головна  /  Конкурс дитячої творчості «Земля – наш рідний дім»

|  29. 04. 2021

Щорічно 22 квітня люди на всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме до цього дня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.

Саме з метою святкування Міжнародного дня Матері-Землі Комунальний заклад Білоцерківської міської ради Клуб за місцем проживання «Прометей» спільно із управлінням з питань молоді та спорту провів відкритий онлайн-конкурс дитячої творчості «Земля – наш рідний дім», який тривав з 23 березня по 17 квітня.

18-21 квітня відбулося засідання журі конкурсу, якому було важко оцінити роботи, адже кожна з них гідна перемоги. До конкурсу було подано 231 роботу у таких номінаціях:

•        кращий малюнок – 142 роботи;

•        краща іграшка, поробка, виготовлені будь-якою технікою – 61 робота;

•        комп’ютерна графіка та анімація – 23 роботи;

•        художнє слово – 5 робіт.

У конкурсі «Земля – наш рідний дім» взяли участь 12 закладів загальної, позашкільної, мистецької освіти, закладів клубної та бібліотечної системи не лише Білоцерківської міської територіальної громади, а й інших областей: КЗ «Зміївський центр дитячої та юнацької творчості» Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області, Центр творчості дітей та юнацтва Прилуцької міської ради Чернігівської області,  Клуб за місцем проживання «Дитячі мрії» (м. Київ), Білоцерківська загальноосвітня школа      І-ІІІ ступенів №21, Білоцерківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 з поглибленим вивченням слов’янських мов, Білоцерківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 ім. Т.Г. Шевченка, Ліцей «Білоцерківський колегіум», КЗ БМР Білоцерківська школа мистецтв №1. Читачі бібліотеки-філії №1, КЗ БМР Білоцерківська міська ЦБС ім. П. Красножона Бібліотека-філія №4, Терезинська селищна бібліотека, Центр позашкільної освіти та професійного самовизначення учнівської молоді «Соняшник» (м. Біла Церква), Комунальний заклад Білоцерківської міської ради Клуб за місцем проживання «Прометей».

Протокол підсумків конкурсу, грамоти учасників та переможців будуть розміщуватись поступово на офіційній сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» –  «Клуби Дивосвіт» https://www.facebook.com/profile.php?id=100011345767500 та  у групі «Об’єднання клубів «Дивосвіт»   https://www.facebook.com/groups/2525255051111943. Вже готові перші протоколи.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт