Комунальники Макарівської громади посилювали матеріально-технічну базу та готувалися до складних погодних умов

image
6 Грудня 2021, 14:14
Поділитися:

Протягом останнього місяця комунальники Макарівщини покращували свою матеріально-технічну базу та готувалися до зими.

Про це інормаційному агентству “MKV” стало відомо з переліку закупівель комунальних підприємств Макарівської селищної ради в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Так, комунальне підприємство “Колонщина-сервіс” Макарівської селищної ради розмістило оголошення про проведення закупівлі трактору з причепом. Придбати збираються трактор Беларус-82.1 або його еквівалент та причеп до нього об’ємом 5-6 м3. Такий трактор може впоратись з широким колом завдань у комунальному господарстві, в тому числі при розчистках територій від снігу. Він довів ефективність експлуатації у комунальних підприємствах населених пунктів та має високу ремонтопригодність.

Комунальники Макарівської громади придбають Беларус або еквівалент.

КП “Макарів ВУЖКГ” провело одразу декілька закупівель – придбали асенізаторську вантажівку на базі Isuzu NQR 90L та спеціалізований автофургон для перевезення обладнання та бригад комунальників на такій самій базі.

Асенізатор та спецфургон для перевезення бригад і обладнання має однакову базу Isuzu NQR90L

Комунальники Макарівської громади ремонтували наявну техніку та придбали нову до зими

Готуючись до зими, у КП “Макарів ВУЖКГ” придбали також напівпричеп для розкидування піску Pronar T-130. Він допоможе у боротьбі з ожеледицею. Ще одним помічником у боротьбі зі снігом зі списку обладнання стане придбаний сніжний відвал – це навісний аксесуар, який призначений для роботи з наявними у автопарку комунального підприємства тракторами.

Напвпричып Pronar для посипання піском доріг.

Про підготовку до зими розповідав в листопаді і Макарівський селищний голова Вадим Токар у власному телеграм каналі.

“Працівники КП «Макарів ВУЖКГ» продовжують роботу по підготовці до зимового сезону. Наразі проводиться огляд та ремонт снігоприбиральної техніки, зокрема, здійснюють зварювальні роботи, замінюють відпрацьовані гумові накладки та щітки”, – зазначав Макарівський селищний голова.

Комунальну техніку ремонтували, готували та замінили гуму.

Комунальники не забули про пісок, та піщано сольову-суміш, відповідні закупівлі здйснювали одразу декілька комунальних підприємств Макарівської селищної ради такі як “Кодра-сервіс” та “Карашин-сількомунгосп”. Крім того, на комунальній техніці було замінено гуму.

Раніше ІА “MKV” повідомляло, що КП “Макарів ВУЖКГ” очолив Олександр Євтушенко, який до цього обіймав посаду старости сіл Маковище та Вишеград, а у Плахтянці Макарівської громади здійснили капітальний ремонт зовнішніх тепломереж гімназії.

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!

Джерело