Комунальні підприємства Ірпеня отримали нову спецтехніку на суму понад 11 мільйонів

image
5 Травня 2021, 13:49
Поділитися:

За кошти міського бюджету Ірпеня було закуплено спецтехніку для комунальних підриємство на суму понад 11 мільйонів гривень.
Про це сьогодні повідомив очільник Ірпеня Олександр Маркушин.
«Сьогодні вручив ключі від десяти одиниць нової спецтехніки працівникам КП «Управління благоустрою міста», УЖКГ «Ірпінь», КП «Теплоенергопостач» та Ірпінської центральної міської лікарні. Це – мулосос, дизельний генератор, вишка, тракторці, мікроавтобус  та кілька легкових машин. Більшу частину коштів на закупівлю техніки було виділено з міського бюджету, частина – з бюджетів підприємств»,- заявив Маркушин.

Новий дизельний генератор придбали длястанції другого підйому води по вулиці Полтавській. Коли зникатиме електрика, генератор автоматично включається, подаючи електроенергію і для насосів, і для свердловин, і для станції знезалізнення.
Також на бюджетні гроші у 2021 році закупленоновий мулосос.

Загалом, за останні шість років в Ірпені придбано вже понад 75 одиниць нової комунальної спецтехніки. Такий показник є найбільшим серед малих міст України. 
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua