Кому подобається, а кому не подобається…

image
19 Січня 2020, 11:48
Поділитися:

  Вчора в мережі Facebook (в групі «Мій Васильків») Андрій Бритов запропонував мені провести «…опитування населення на якійсь відкритій платформі, де неможливо внести корективи…». Чесно кажучи, завдання з непосильних, особливо в частині «внесення корективів». Коли вже вносяться «корективи» в результати виборів на всіх рівнях, де працюють цілі комісії, коли фальсифікуються результати соціологічних опитувань, які проводять на державному рівні  найавторитетніші фонди і організації, то чи варто вимагати це від мене при моїх мізерних можливостях.

  Як я розумію, пропозиція А. Бритова виникла у зв”язку з обговоренням в соцмережі двох публікацій — «Васильків наш спільний дім…2019» та «Васильків змінюється на очах 2019». Справа в тому, що учасники груп, які висловили свою позицію, по різному оцінюють та інтерпретують фактаж, викладений в них.

   По суті, пропозиція Андрія, як я розумію, зводиться до того, щоб з”ясувати, яка частина васильківців підтримує діючу місцеву владу, а яка -ні. Сам Бритов, судячи з його коментарів, є відкритим її антагоністом.

  Звичайно, опитування проводити я не буду. Тим більше, що вже осінню цього року ми отримаємо найточнішу відповідь на це питання. Проте, вже наразі я  можу показати деякі цифри, які можуть внести деяку ясність у це питання.

  Отже перейдемо до цифр, які є абсолютно об”єктивними. Вони хоч і не дають повної відповіді на поставлене питання, але в значно проясняють картину —

  «Васильків наше місто», публікація «Васильків наш спільний дім» — відміток: — позитивно 50, негативно 3;

  «Мій Васильків», публікація «Васильків змінюється на очах» — відміток: — позитивно 38, негативно 13;

                                  публікація «Васильків наш спільний дім» — відміток: — позитивно 34, негативно 0;

  «Youtube», публікація «Васильків змінюється на очах» — відміток: — позитивно 15, негативно — 0;

                       публікація «Васильків наш спільний дім» — відміток: — позитивно 64, негативно -1.

Всього: — позитивно 201, негативно 17. (станом на 10.39.  19 січня ц.р.)

     Як підсумок: — хоч ці цифри більш як красномовні, звичайно їх не можна вважати серйозним соціологічним дослідженням. Проте, вони повністю спростовують твердження Андрія Бритова та його однодумців про однозначне несприйняття васильківцями своєї місцевої влади…

  

Джерело: Рідне місто