Компанія Roshen відкрила в Києві першу кав’ярню

image
19 Вересня 2019, 18:51
Поділитися:

За інформацією LIGA.net, кав’ярня під назвою Nice On Cafe запрацювала у вересні на базі першого фірмового магазину корпорації поблизу київської фабрики Roshen, що на проспекті Науки.

Відвідувачам пропонують гарячі напої та іспанські чуррос (солодка обсмажена випічка з заварного тіста, іспанський десерт). Також ішлося про перспективи створення мережі кав’ярень.

LIGA.net повідомляє, що інвестиції в проект не розголошуються. Про плани розвитку кавого напрямку в компанії поки інформацію не озвучують. Пізніше у компанії розповіли, що новий формат фірмового магазину з кав’ярнею запрацював у рамках проекту реконструкції Roshen Plaza, та уточнили, що проект передбачає відкриття лише однієї кав’ярні.

Повідомляється, що раніше в інтерв’ю LIGA.net президент Roshen В’ячеслав Москалевський заявляв про намір зробити з магазинів кав’ярні-кондитерські, але від цієї ідеї згодом відмовився.

«Вісті» телефоном поцікавилися у відділі зв’язків із громадськістю корпорації Roshen, чи може у Борисполі відкритися така кав’ярня. У відповідь прозвучало, що про мережу кав’ярень на сьогодні не йдеться, поки єдина запрацювала у тестовому режимі.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама