Компанія «Екософт» передала мільйон гривень на відновлення будинку в Ірпені (відео)

image
23 Березня 2024, 19:46
Поділитися:

Продавець-консультант: «Тут сказано, що кожні 20 гривень з покупки йде у Фонд відбудови житла в Ірпені»

Допомога в кожній краплі. Таку благодійну акцію організувала компанія «Екософт» спільно з Фондом відновлення Ірпеня, щоб зібрати кошти на відбудову зруйнованого будинку на 10 лінії, 4-А. До війни тут проживало 18 родин, а це — 44 мешканці, 11 з яких – діти. В «Епіцентрі» на Берковецькій можна побачити кілька стендів із продукцією «Екософту» ось із такими наліпками. Вони — на глечиках для води і фільтрах до них.

Покупчиня:

«Це дуже благодійна акція. Чим більше купимо фільтрів, тим краще буде.  Куплю один глечик і два фільтра. Собі і мамі. У мами уже є глечик».

Консультант каже, що покупці часто цікавляться картріджами з удосконаленою формулою, яку розробили на «Екософті». Особливо такі фільтри виручають тих, хто не в змозі встановити велику систему очищення.

Продавець-консультант:

«Навіть вказано, що декількарівнева фільтрація. Від піску, іржі, органіка, хлор, залізо, кальцій і магній».

Євгеній Столяров, представник компанії «Екософт»:

«Люди охоче реагують, купують, коли бачать, що є вибір — купити звичайний продукт, чи той, який допомагає країні та мешканцям постраждалих територій, то, звісно, це заохочує і населення також. Цю акцію ми розпочали пів року тому. Мета її – зібрати мільйон гривень на відновлення будинку, зруйнованого внаслідок російської агресії».

І хоча благодійна кампанія ще триває, проте «Екософт» вже передав на відновлення будинку мільйон гривень.

Володимир Карплюк, голова Фонду відновлення Ірпеня:

«У рамках відновлення Ірпеня ми вийшли з ініціативою для того, щоб бізнес підтримував, брав під опіку об’єкти відновлення. Ми оголосили таку ініціативу і звернулися, в тому числі, до компанії «Екософт». Вона не просто одна з перших, а перша відгукнулася на цю ініціативу. І ви на об’єкті бачили, що там вже йдуть активні роботи і мешканці задоволені».

Сам же завод «Екософту» був знищений вщент під час бойових дій в Ірпені. Почали відбудовувати його одразу, як тільки вигнали окупантів з Київщини. Вже за 8 місяців відновили усі технологічні процеси. Зараз працюють над нарощуванням обсягів виробництва. Тут переконані, що відбудова України — це справа кожного. Тому й допомагають відновлюватися Ірпеню і раді стати прикладом для інших бізнесів.

Валерій Сєрков, СЕО ТОВ НВО «Екософт»:

«Це наша позиція. Вона системна. І завжди «Екософт» себе вів соціально активно. Дуже багато наших співробітників місцеві. І ми розуміємо, що ми тут живемо. Ми розуміємо, що працюємо на економіку країни. Зараз є воєнний фронт, а є ще економічний фронт. І ми розуміємо, що маємо сплачувати податки, забезпечувати робочі місця. Коли нас залучає місто, ми завжди відгукуємось. Це наша позиція».

Джерело: Містоінформ