Комісійна перевірка: у смт Гостомель перевірять процес відновлення 3 багатоповерхівок, які відбудовують за кошти UNITED24

image
22 Листопада 2023, 18:11
Поділитися:

У четвер, 23 листопада, о 12:00 відбудеться перевірка відбудови трьох багатоповерхівок у смт Гостомель, які відновлюють коштом UNITED24. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.

Так, комісія перевірить об’єкти за адресами:

  • вул. Рекунова, 1 (перша точка);
  • вул. Проскурівська, 11;
  • вул. Проскурівська, 4.

Загалом унаслідок російської агресії на Київщині пошкоджено понад 28 тис. обʼєктів. Із них уже відновили повністю або частково із забезпеченням життєдіяльності понад 13 тисяч. Усі процеси відновлення перебувають на постійному контролі. Комісія перевірила 23 обʼєкти, які відбудовують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, та 3 обʼєкти – коштом UNITED24.

До складу комісії увійшли представники профільних департаментів КОВА, правоохоронних органів, технагляду, Держпраці, Спостережної ради з питань відбудови при КОВА, ДТЕКу тощо. Також до перевірок можуть долучатися народні депутати, представники ЗМІ, громадськість та мешканці.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація