Комендантська година в Києві та Київській області закінчиться в понеділок, 28 березня, о 7:00 ранку

image
26 Березня 2022, 12:31
Поділитися:

26 марта 2022 г. 12:07

За рішенням військового командування, комендантська година в Києві та Київській області триватиме з 20:00 сьогоднішнього вечора до 7:00 ранку понеділка – 28 березня.

Про це KV стало відомо з поста на Facebook мері Києва Віталія Кличката з повідомлення голови Київської обласної цивільно-військової адміністрації (ВЦА) Олександра Павлюка.

КиевVласть

“Містом (Києвом) під час комендантської години може пересуватися тільки транспорт за спецперепустками. Кияни можуть вийти на вулицю тільки, щоб пройти до укриття за сигналу тривоги. Громадський транспорт, магазини, аптеки, заправки не працюватимуть”, – наголосив міський голова столиці України.

в Телеграм

Такі ж правила діють в Київській області.

“Київщина продовжує оборонятися від загарбників. Тож здоров’я та життя громадян – найбільша цінність. Тимчасові обмеження, що вводяться під час воєнного стану, направлені на безпеку мешканців області та обов’язкові для виконання всіма громадянами. Чітко дотримуйтеся інструкцій, не виходьте на вулиці під час комендантської години. Будьте обачними, бережіть себе та близьких!”, – наголосив глова Київської обласної ВЦА.

Нагадуємо, сьогодні вночі Україна переходить на літній час – годинники буде переведено на годину вперед.

Читайте: Як працюватиме Київський міській центр крові у суботу та неділю

Фото: Facebook Віталія Кличка

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона