Команда “Європейська Солідарності” Київщини взяла участь у роботі партійного з’їзду

image
8 Червня 2021, 16:34
Поділитися:

8 июня 2021 г. 16:34

У столиці 7 червня відбувся партійний з’їзд “Європейської Солідарності” за участі п’ятого Президента України Петра Порошенка. У заході узяла участь і команда “Європейська Солідарності” Київщини.

Про це KV стало відомо з публікації “Європейської Солідарності” Київщини на сторінці у Facebook.

Зазначається, що у обговоренні спільних кроків та виробленні стратегії узяли участь близько 150 партійців з різних куточків області.

“Такі форуми надзвичайно важливі для кожного партійця. Це і спілкування з колегами з інших регіонів, обмін досвідом, напрацювання першочергових кроків, як щодо розбудови партії, так і щодо вирішення актуальних соціально-політичних питань. А ще – ні з чим незрівнянне відчуття потужної команди, об’єднаної ідеологією, принципами та спільним баченням проєвропейського розвитку нашої країни. Все це додає сил та енергії кожному з нас ще активніше працювати в своїй громаді, працювати над тим, щоб наша Київщина крок за кроком ставала справді європейською”, – вважає голова “Європейської Солідарності” Київщини Георгій Цагареішвілі.

в Телеграм

Нагадаємо, з’їзд проходив у Києві на Арт-Заводі “Платформа”. Делегати зібралися в найбільшому креативному просторі, створеному на території колишнього радянського комбінат.

Читайте: Вони пройшли: список депутатів Київської обласної ради від “Європейської Солідарності”

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона