Команда ІЛІТу виборола місце в технологічному хакатоні Teens in AI – Містоінформ

Команда ІЛІТу виборола місце в технологічному хакатоні Teens in AI – Містоінформ
12 Лютого 2024, 20:18
Поділитися:

Команда ІЛІТу стала однією з десяти команд, що вперше представлятимуть Україну на міжнародному Теххакатоні Teens in AI 2024. Змагання проводяться у понад 40 країнах світу. Про це повідомили у закладі освіти.

Відбір команд здійснювався Організаційним комітетом Теххатону на основі критеріїв знання англійської мови та академічних успіхів у інформатиці та/або математиці.

TeensInAI2024 — можливість долучитися до світової спільноти майбутніх лідерів у галузі ШІ. А також представити свої проєкти на Global Demo Day.

«Попереду на команду ІЛІТ чекає Inspiration Week, де вони зможуть поглибити свої знання та навички, необхідні для реалізації ідей. Тиждень натхнення складається з 5 насичених днів, де учасники зможуть послухати виступи та інсайти на тему штучного інтелекту від світових експертів та професіоналів. Бажаємо удачі нашій команді та наставнику Івану Нечипоруку», — повідомили а ІЛІТі.

Нагадаємо, в ІЛІТі стартує курс – «Знання за дрони». Охочі приборкати нейронну мережу зможуть навчатися за донат на дрони для Збройних Сил України.

Джерело: Містоінформ