Команда “ДЮСШ Макарів” з тхеквондо взяли призові місця на обласному кубку

image
19 Вересня 2021, 14:51
Поділитися:

Десять з десяти учасників змагань з Макарівської громади отримали медалі за перше, друге та третє місце.

17-18 вересня 2021 року у Полтаві відбувся Кубок Полтавської області з тхеквондо (ВТФ). Організацією та проведенням змагань займався Департамент освіти і науки Полтавської облдержадміністрації та Відокремлений підрозділ громадської організації «Федерація тхеквондо (ВТФ) України» у Полтавській області. Серед команд, які брали участь у змаганнях була і команда “ДЮСШ Макарів”, всі спортмени якої взяли призові місця. Три золотих медалі, чотири срібних та дві бронзових – це результат маленьких тхеквондистів.

Про це повідомляє інформаційне агентство “MKV” з посиланням на тренера Ірину Кравченко.

Публікуємо повний перелік призерів команди “ДЮСШ Макарів”:

  • Мороз Лев – 3 місце, 2015 рік, діти. Березівка
  • Мороз Олександр – 2 місце, 2013 рік, молодші юнаки. Березівка
  • Колесник Марія – 2 місце, 2013 рік, молодші юнаки. Мотижин
  • Котуз Ігор – 3 місце, 2013 рік, молодші юнаки. Мотижин
  • Опанасенко Валентин -1 місце, 2010 рік, юнаки. Мотижин
  • Сухенко Єва – 1 місце. 2011 рік, юнаки. Мотижин
  • Клименко Дар‘я – 2 місце, 2011 рік, юнаки. Мотижин
  • Панич Ярослав – 2 місце, 2011 рік, юнаки. Мотижин
  • Опанасенко Владислав – 3 місце, 2010 рік, юнаки. Мотижин
  • Півень Назар – 1 місце, 2008 рік, кадети. Проживає в Шпитьках

Спортсменів та тренера з перемогами привітав Макарівський селищний голова Вадим Токар, відповідне повідомлення розміщене у телеграм каналі селищного голови.

“Радий вітати наших маленьких спортсменів з черговими перемогами і призовими місцями. Команда “ДЮСШ Макарів” у яку ввійшли вихованці з Мотижина і інших населених пунктів громади гідно виступила на Відкритому Кубку Полтавської області з тхеквондо. Всі десять наших спортсменів, які взяли участь у змаганнях, нагороджені медалями. Три золота, чотири срібла та дві бронзи. Це чудовий результат спільної роботи тренера Ірини Кравченко та вихованців і це черговий вклад у спортивне становлення Макарівської громади. Користуючись нагодою, бажаю всім спортсменам нашої громади таких же яскравих перемог. А місцева влада, у свою чергу, продовжує бути пропагандистом здорового способу життя та спортивних досягнень.”, – написав Вадим Токар.

Більше фото макарівських спортсмені з кубку Полтавської області з тхеквондо (ВТФ) в нашому фоторепортажі.

Останнім часом, новини про спортивні здобутки Макарівських спортсменів стають регулярними. Раніше ІА “MKV” повідомляло, що гімнастки Макарівського СК “Юніор” взяли призові місця на турнірі “Perfection Cup”, також про те, що Макарівський «Юніор» стає постачальником талантів для вітчизняного професійного футболу.

Джерело