Команда Борщагівської громади – переможець відбіркового матчу “Кубок єднання-2021”

image
20 Вересня 2021, 16:40
Поділитися:

20 сентября 2021 г. 16:26

На Київщині завершився регіональний етап відбіркових матчів “Кубок єднання-2021”. Всеукраїнський футбольний турнір серед дітей 10-11 років ініційований Фондом Ігоря Палиці “Тільки разом”. Змагання в області проходили під патронатом члена виконкому Української асоціації футболу, народного депутата України 7 та 8 скликань, голови фракції “За Майбутнє” у Київській облраді Ярослава Москаленка.

Про це KV стало відомо із повідомлення на сторінці “Київщина За Майбутнє” у Facebook.

“З 16 учасників переможці розподілились наступним чином: ІІІ місце – Боярка, ІІ місце – Бородянка, І місце – Борщагівська територіальна громада. Втішний кубок “За волю до перемоги” одержала Буча, яка поступилася у матчі за “бронзу””, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що всі команди одержали медалі за участь у змаганнях, дипломи, футбольні м’ячі і тренерські набори. А нагороди вони приймали із рук легендарних українських футболістів, на яких рівняється уже не одне покоління юних спортсменів.

в Телеграм

Так, кубки футболістам вручали легендарний бомбардир Збірної України, володар “Срібного бутса” Олег Протасов, капітан національної Збірної України, десятиразовий чемпіон України, воротар Андрій П’ятов та опорний півзахисник Збірної України Тарас Степаненко.

“Діти одержали не лише відзнаки, а й цінні фото, автографи і задоволення від спілкування з авторитетними гравцями. Словом, атмосфера була напрочуд позитивною, змагання пройшли на найвищому рівні і юні футболісти показали найвищий клас. Цьому не завадив навіть дощ, адже відомо, що матч відбудеться за будь-якої погоди. Учасники змагань погодилися, що це “дощ у дорогу”, який свідчить про те, що наш переможець привезе із Луцька “Кубок єднання”, – зауважили в прес-службі партії.

І додали, що честь захищати Київщину у фінальному турнірі уже за тиждень випала саме команді Борщагівської громади. Всеукраїнський фінал же відбудеться 26 вересня в Луцьку.

Так, загалом у змаганнях брали участь такі команди: група А – Ставище, Петрівці, Буча, Згурівка; група B – Бородянка, Володарка, Макарів, Біла Церква; група С – Вишгород, Бровари, Боярка, Гостомель; група D – Васильків, Обухів, Борщагівка, Українка.

Нагадаємо, як раніше повідомляла KV, у Вишгородській міській громаді 19 вересня мав відбудится відбірковий футбольний турнір “Кубок єднання-2021”. Це – всеукраїнські дитячі змагання, організовані Фондом “Тільки разом”. Шістнадцять команд з різних громад регіону змагалися за право представляти Київщину в фіналі турніру в Луцьку.

Читайте: Депутаты Украинки в суде требуют отменить три решения горсовета

Фото: Facebook

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона