Колишній мер Українки побореться за крісло мера Білої Церкви

image
3 Лютого 2020, 06:55
Поділитися:



У будь-якому разі медіа-підтримка Козирєву є і серйозна: вона здійснюється декількома місцевими ЗМІ, зокрема, місцевим телеканалом. Те, що ймовірному кандидату в мери перейде в спадок електоральний важковаговик – так звані «бабушки» Єфименка сумніву немає. Тому, як кажуть місцеві політичні оглядачі, завдяки значним грошовим ресурсам групи Хмельницького, медійній монополії та оновленому образу «реформатора та іноватора» Павло Козирєв має серйозні шанси на крісло міського голови.

Варто зауважити, що екс-«регіонал» Павло Козирєв не відповідає прямо на питання журналістів, чому склав повноваження міського голови міста Українка Обухівського району. Як відомо, він очолював Українку цілих 15 років і за цей час не раз ставав фігурантом корупційних розслідувань. Тоді ще міському голові міста закидали перевищення службових обов’язків, незаконне використання бюджетних коштів, сприяння вирубці об’єктів природо-заповідного фонду під забудову, прийняття незаконних земельних рішень, надання дозволів на забудову навколо водних об’єктів. Результатом цього стало відкрите кримінальне впровадження щодо зловживань чиновниками мерії м. Українки, де працівники поліції та СБУ проводили обшуки. В одному з інтерв’ю «Моїй Київщині» Козирєв коротко прокоментував цю ситуацію, зауваживши, що таке шоу як обшуки, певно було потрібне для картинки у ЗМІ, адже у цієї історії, як і у багатьох подібних, не виявилося ніякого продовження.

Але Козирєв таки склав повноваження голови та вирішив продовжити політичну кар’єру у Білій Церкві. До слова, згідно з декларацією Павло Козирєв має доволі скромні статки, що можна побачити у відкритому доступі. Але, як вже традиційно склалося, дружина чиновника виявилася набагато успішнішою в плані доходів і майна.

Водночас Павло Козирєв позиціонує себе як хороший сіті-менеджер, який вміє керувати містом та надавати якісні послуги його мешканцям. Тому, схоже, що досвідчений політик спробує довести це на практиці в якості міського голови Білої Церкви. До речі, окрім Хмельницького у Козирєва є виходи на «Батьківщину»: У 8 скликанні Верховної Ради був помічником нардепа від «біло-сердешних» Вадима Івченка, який сам родом з Білої Церкви…





Source link