Коли зволікати не маєш права: на Київщині поліцейський офіцер громади врятував заблукалого дідуся

image
4 Грудня 2020, 17:50
Поділитися:

Про зникнення 83-річного чоловіка у Баришівському районі офіцеру повідомила староста громади. Поліцейський негайно організував пошукові заходи, адже враховуючи вік чоловіка та погодні умови — зволікати було небезпечно.

Поліцейський разом із донькою зниклого «прочісували» кожну вулицю, кожний провулок у селі Волошинівка. А мешканці розмістили інформацію про дідуся в одній із соціальних мереж. Читачі відгукнулися і повідомили, що бачили схожого чоловіка на зупинці в сусідньому селі Шовкове.

Територія пошуків розширилась та почало темніти. Та на другу годину активних пошуків правоохоронець обстежував лісопосадку та натрапив на слід, який вів в поле. У не глибокому яру лежав змерзлий старенький.

Від свого села він подолав близько одного кілометру, збився зі шляху, впав і не зміг підвестись. Але тепер він у безпеці та його життю нічого не загрожує.

Завдяки оперативному реагуванню, злагодженим діям поліцейського та громадян ця історія мала щасливе завершення. Дідуся повернули додому та надали необхідну допомогу.