КОДА та КМДА напрацювали спільний план дій у разі зимової негоди

image
29 Листопада 2019, 18:24
Поділитися:

Виїзна нарада з питань забезпечення життєдіяльності міста Києва та Київської області під час ускладнення погодних умов в зимовий період 2019-2020 рр відбулася у приміщенні комунального підприємства «Центр організації дорожнього руху» сьогодні, 29 листопада.

Провів виїзну нараду перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник за участі заступника голови КОДА Дмитра Назаренка, представників Служби автомобільних доріг у Київської області, керівників структурних підрозділів КОДА та виконавчого органу КМДА.

Під час зустрічі обговорили план спільної роботи під час ускладнення погодних умов. Зокрема, напрацювали алгоритм дій у разі обмеження в’їзду на територію міста Києва великовагових, великовантажних транспортних засобів; визначили порядок обміну інформацією у сфері запобігання виникненню надзвичайних ситуацій (небезпечних подій) та реагування на них.

Також учасниками наради відпрацьовано питання щодо розгортання пунктів обігріву та  залучення важної буксирувальної техніки для забезпечення безперебійного проїзду транспорту на ділянках доріг із складним для великовагового автотранспорту поздовжнім профілем (підйоми-спуски).

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація