КОДА сприяє підвищенню компетентності керівників військово-патріотичних організацій області

image
2 Грудня 2019, 15:32
Поділитися:

Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації спільно з КЗ КОР «Київський обласний молодіжний центр» та громадською спілкою «Всеукраїнське об’єднання військово-патріотичних організацій» провели триденний інструкторсько-методичний семінар «Кузня захисників України – 9. Тактика». Захід пройшов 29 листопада – 01 грудня 2019 року.

Семінар спрямований на:

– підвищення компетентності керівників військово-патріотичних клубів, гуртків, організацій, об’єднань, що працюють в галузі військово-патріотичного виховання дітей та молоді;

– підвищення престижу професії військовий;

– фізичне та моральне загартування;

– формування засад здорового способу життя.

Відкриття заходу відбулося в Національному музеї історії України у Другій світовій війні, де 50 учасників ознайомилися з виставкою музею Становлення української нації.

Потому, на базі ДПТНЗ «Бориспільський професійний ліцей» та громадського об’єднання «Військово-патріотичне спортивно-туристичне об’єднання «Боривітер» в м. Бориспіль, керівники військово-патріотичних організацій пройшли курс підготовки з основ володіння зброєю та вогневої підготовки в електронному тирі, взяли участь в тактичній грі «Сполох» (лазертаг), а також переглянули кінофільм «Жіночий батальйон».

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація