КОДА посилює співпрацю з Нацполіцією

image
15 Листопада 2019, 14:58
Поділитися:

Управління з питань оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Київської ОДА та Головне управління Національної поліції в Київській області підписали договір про передачу на зберігання з правом використання 50 переносних  DMR радіостанцій. Підписання відбулося 15 листопада під час виїзної робочої зустрічі керівництв КОДА та ГУ НП в Київській області.

Заступник голови облдержадміністрації Дмитро Назаренко, начальник управління з питань оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Максим Дорофеєв та заступниця начальника Світлана Хімченко зустрілися з начальником Головного управління Андрієм Нєбитовим.

У ході спілкування Андрій Нєбитов зосередив увагу на необхідності посилення взаємодії органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з територіальними відділами поліції задля розуміння ситуації, яка складається на місцях. Та наголосив, що нагальним питанням для сприяння роботи працівникам поліції є необхідність у продовженні роботи, пов’язаною з реалізацією обласної цільової комплексної програми профілактики та протидії злочинності у Київській області на 2017-2020 роки «Безпечна Київщина».

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація