Кобринець змусив Федорука будувати дітям стадіон

image
9 Жовтня 2020, 19:49
Поділитися:

Кандидат в мери Бучі від партії “Нові Обличчя” Аркадій Кобринець змусив діючого міського голову Анатолія Федорука почати будівництво мініфутбольного поля по вул. Склозаводська.

Про це сьогодні, 9 жовтня 2020 року повідомив аккаунт MyBucha. В повідомленні викладена фотографія знесення футбольних воріт із зазначенням, що замість сітки від “Нових Облич” буде стадіон від Бучанської міської ради.

Таким чином, екскаватор Федорука зніс футбольні ворота, які раніше були встановлені Аркадієм Кобринцем на прохання місцевих жителів.

“Розпочали ремонтні роботи на стадіоні по вулиці Склозаводська для майбутніх бучанських спортсменів, а також подарували маленькі презенти – м’ячі та солодощі. Не міг втриматися від можливості згадати юність і поганяв з хлопцями м‘яча”, – написав ще 20 липня 2020 року у своєму Телеграм-каналі Аркадій Кобринець.

Сьогоднішня подія свідчить про те, що звернення жителів Бучі до кандидата в мери міста від “Нових Облич” Аркадія Кобринця є дієвим способом хоч якось примусити Анатолія Федорука займатись своїми прямими обов’язками та вирішувати проблеми бучанської громади.



Джерело: Буча є Буча