КМДА вирішила вкласти 1,6 млн гривень у новини, інтерв’ю, пресконференції та інформкампанії

image
30 Серпня 2023, 18:23
Поділитися:

30 серпня 2023 г. 18:23

Департамент суспільних комунікацій Київської міської держадміністрації (КМДА) оголосив тендери на послуги зі створення та розміщення інтерв’ю, новин, відеороликів, організацію та проведення пресконференцій та круглих столів. Одна з тем інформаційних кампаній, які збирається розгорнути КМДА, стосується підтримки ветеранів у суспільстві та необхідності розвитку Києва як міста їх реабілітації та відновлення. Ця медіаактивність розрахована до кінця 2023 року.

Про цеKВ стало відомо з оголошень в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно оголошень, замовник оголосив тендери на такі послуги:

створення та розміщення інтерв’ю, новин; організація та проведення пресконференцій та круглих столів (йдеться про 10 годин пресконференцій та круглих столів, 10 підготовлених та розміщених інтерв’ю, 4 інформаційні матеріали). Очікувана вартість закупівлі – 200 тис. гривень; відкриті торги з особливостями призначені на 4 вересня 2023 року;

виготовлення та розміщення інформаційної продукції в рамках проведення інформаційно-комунікаційної кампанії з роз’яснення механізмів з підтримки киян – Захисників і Захисниць (кампанія має складатися з виготовлення та поширення поліграфічної продукції, розміщенні інформаційно-просвітницьких матеріалів у соціальній мережі Facebook та на конструкціях зовнішньої реклами). Очікувана вартість закупівлі – 700 тис. гривень; торги призначені на 4 вересня;

виготовлення та розміщення інформаційної продукції в рамках проведення інформаційно-комунікаційної кампанії з вшанування подвигу Захисників та Захисниць України (кампанія має складатися з виготовлення та поширення поліграфічної продукції, розміщенні інформаційно-просвітницьких матеріалів у соціальних мережах Facebook/ Instagram та на радіостанціях). Очікувана вартість закупівлі – 300 тис. гривень; торги призначені на 4 вересня.

Ще один тендер на виготовлення та розміщення інформаційної відеопродукції, присвяченої героїзму ветеранів, уже відбувся сьогодні. У торгах взяли участь два підприємця, один з яких – ФОП Петренко Іван Миколайович – за розробку та виготовлення інформаційного сюжету (відеоролику) на тему важливості підтримки ветеранів у суспільстві та необхідності розвитку Києва, як міста їх реабілітації та відновлення, запропонував 375 тис. гривень. Наразі імовірний переможець тендеру очікує на рішення замовника (відбувається кваліфікація переможця).

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначимо, від 19 травня 2023 року відкриті торги на Prozorro знову проходять з аукціонами: набула чинності постанова Кабміну (№471) від 12 травня, яка повертає раніше тимчасово скасовані через тривалі брекаути трираундові аукціони в публічних закупівлях.

Тепер правила аукціонів будуть як і належить: кожен учасник має три кроки на пониження своєї ціни, а право останнього кроку отримує той, хто надав найнижчу ціну при подачі пропозиції. Водночас згадана постанова передбачає, що замовник може самостійно прийняти рішення про проведення відкритих торгів без аукціону – якщо надасть обґрунтування такого свого рішення.

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у липні витрачав Кагарлик

Фото: ілюстративне, з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона