КМДА шукає нове приміщення для скандального поштового відділення на Богдана Хмельницького

image
19 Липня 2019, 15:47
Поділитися:

Департамент комунальної власності КМДА пропонує «Укрпошті» альтернативні варіанти приміщень у центрі, де можна розташувати відділення № 30 – замість закритого на вулиці Богдана Хмельницького, 44 у Шевченківському районі.

Про це повідомляє офіційний портал Києва.

– Розуміючи важливість надання поштових послуг із максимальною територіальною зручністю, Департамент комунальної власності м. Києва пропонував відділенню АТ «Укрпошта» (01030) альтернативні варіанти приміщень для переїзду, що ні територіально, ні за площею не поступаються його нинішньому місцезнаходженню, йдеться у повідомленні.

За інформацією КМДА, Департамент та АТ «Укрпошта» 29 квітня 2016 року уклали договір оренди нежитлових приміщень загальною площею 202,40 кв. м на вул. Богдана Хмельницького, 44, який діяв до 27 квітня 2019 року. Постійна комісія КМР з питань власності на засіданні 26 лютого не підтримала продовження дії цього договору.

Натомість Укрпошті пропонували розмістити відділення у наявних вільних приміщеннях комунальної власності на правах оренди. При цьому приміщення мають бути аналогічної площі та розташовані поблизу попередньої адреси. У разі потреби ремонту, його буде здійснено за рахунок балансоутримувача.

Зокрема, поштовому оператору було запропоновано приміщення за адресами: вулиця Богдана Хмельницького, 26-28/55-г та вулиця Володимирська, 51-а.

Після огляду приміщень, представники Укрпошти наразі не висловили згоди чи відмови щодо запропонованих варіантів. Департамент комунальної власності повідомляє, що робота з пошуку придатного приміщення триває.

– Міська влада відкрита до конструктивного діалогу з представниками акціонерного товариства, аби кияни та гості столиці отримали нове комфортне місце для поштового відділення, наголошують у Департаменті комунальної власності.

Нагадаємо, у Києві закрилось одне із найстаріших відділень Укрпошти – № 30, розташоване на вул. Б. Хмельницького, 44 у Шевченківському районі.

На фото – вул. Б. Хмельницького

Читайте більше цікавих новин у рубриці “Неофіційно”

Джерело: Вечірній Київ