Кличко значно обходить конкурентів: результати екзитполів

image
25 Жовтня 2020, 21:41
Поділитися:

У виборчому штабі політичної партії «УДАР Віталія Кличка» готуються захищати результати виборів Київського міського голови та Київради.

За даними екзитполу проведеного Інститутом розвитку міста Віталій Кличко отримав 50,20 % голосів виборців.

Станом на 20:00 25 жовтня 2020 року за результатами попередніх екзитполів проведених на місцевих виборах у Києві на першому місці опинився Віталій Кличко з показником 47,8%. Про це повідомляє Олексій Антипович директор соціологічної групи “Рейтинг”.

Перше місце зайняв Володимир Кличко 47,8%. Друге – Олександр Попов – 8,6%. На третьому місці опинився Сергій Притула 8.3%. Четверте місце – Ірина Верещук 8%.

-Останні три прізвища з вісьмома відсотками, в принципі — одна позиція. Я не впевнений у тому, хто з цих трьох кандидатів вийде у другий тур попри досить велику вибірку, – сказав Олексій Антипович.

Отже, цілком ймовірно, що на киян чекає другий тур виборів мера Києва (15 листопада), оскільки жоден із кандидатів не набрав понад 50 % голосів виборців (за даними “Рейтингу”). Втім, слід дочекатися офіційних результатів виборів, які оголосять не раніше ранку середи, 28 жовтня.

 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Вечірнього Києва» у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ