Кличко з Маляревичем просто “розпиляли” 140 млн грн на фейковому ремонті кінотеатру – Кулик

image
2 Вересня 2021, 14:01
Поділитися:

2 сентября 2021 г. 13:25

Ремонт кінотеатру “Краків”, який проводиться командою Віталія Кличко за ініціативи депутата Київради Олеся Маляревича, за інформацією політолога Віталія Кулика, – фейковий і є свіжим прикладом дерибану комунальної власності заради акумулювання тіньової каси під вибори.

Про це KV стало відомо у блозі політолога Віталія Кулика на сайті censor.net.

“Нещодавно в мережі з’явилося журналістське розслідування Владислав Сидоренка про те, що замість ремонту кінотеатру “Краків”, насправді, Київська міськдержадміністрація (КМДА) планує просто його знести, щоб звільнити жирний шматок землі на Русанівській набережній. За словами журналіста, фейковий ремонт кінотеатру – це і є свіжий приклад дерибану комунальної власності заради акумулювання тіньової каси під вибори командою Кличка. Проводиться цей “ремонт” за ініціативою депутата Київради від цього масиву Олеся Маляревича і за підтримки мера Києва Віталія Кличко. І його вже прострочили на 8 місяців. Але головне не це. Головне – фінансове питання. Спочатку проект ремонту оцінили в 71 млн гривень. Але в підсумку суму підвищили майже вдвічі – до 138 млн гривень”, – написав Віталій Кулик.

в Телеграм

Він зауважив, що за даними будівельників, за ці гроші можна з нуля побудувати 19-поверховий будинок з усіма комунікаціями і мережами.

“При цьому, за підрахунками Владислав Сидоренка, за 1 кв.м. виходить 61 тисяча гривень (тобто – 2 250 доларів). А це – ціна преміум-нерухомості в новому ЖК в центрі Києва. Окрім того, в природі не існує навіть проекту ремонтних робіт будівлі – його ніхто в очі не бачив. Тому що його просто немає. Адже насправді ніхто не збирається ні ремонтувати кінотеатр, ні реконструювати. Його хочуть просто знести. Саме тому всіх співробітників і творчі колективи вже викинули на вулицю”, – повідомив Віталій Кулик і додав, що з зробленого журналістом сюжету можна зробити висновок, що “Кличко з Маляревичем просто “розпиляли” 140 млн гривень на фейковому ремонті кінотеатру”.

Читайте: Віталій Кулик розказав, як зам Кличка Пантелеєв створює корупційну “схему” на повірці лічильників

Фото: censor.net

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона