Кличко: У столиці до тепла підключили всі будинки, що знаходяться в управлінні комунальних керуючих компаній

Кличко: У столиці до тепла підключили всі будинки, що знаходяться в управлінні комунальних керуючих компаній
31 Жовтня 2023, 19:14
Поділитися:

31 жовтня 2023 г. 19:03

Київський міський голова заявив, що станом на вечір 31 жовтня 2023 року столична влада разом із комунальниками виконала всі заплановані й необхідні для старту опалювального сезону роботи. Тобто на сьогодні до тепла підключили вже всі будинки, що знаходяться в управлінні комунальних керуючих компаній, а також “майже всі” заклади соціальної сфери.

Про цеKВ дізналася з повідомлення на Офіційному порталі Києва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно повідомлення, першими (9 жовтня) до тепла почали підключати об’єкти соціальної інфраструктури – лікарні, школи, садки. Тижнем пізніше почали підключати житлові будинки.

“І вже зараз можна сказати, що столиця стабільно увійшла в опалювальний сезон. На сьогодні до тепла підключені, практично, всі будинки, що знаходяться в управлінні комунальних керуючих компаній”, – цитує портал Віталія Кличка 31 жовтня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що за індивідуальними заявками продовжують підключати будинки ОСББ, ЖБК та відомче житло, “а також заклади соціальної сфери: дитячі садки – з теплом уже 99,4%, школи – 97,1%, пологові будинки – 92,3%, медичні стаціонари – 93,3%”.

Мер Києва нагадав, що близько сотні котелень міста можливо оперативно переключити на роботу від генераторів (“таку ж можливість сьогодні забезпечено для 150 бюветних комплексів”).

За словами Кличка, придбані мобільні пересувні котельні у разі необхідності забезпечать на певний період теплом медичні заклади, школи та пункти обігріву.

Читайте: У Києві до тепла підключили вже майже 1,5 тисяч житлових будинків – Кличко

Фото: ілюстративне, з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона