Кличко таки підтримав петицію проти перейменування вулиці Скоропадського на честь Омельченка

image
15 Червня 2023, 10:46
Поділитися:

15 червня 2023 г. 10:45

Мер столиці Віталій Кличко підтримав петицію з вимогою не допустити перейменування вулиці Павла Скоропадського на честь колишнього міського голови столиці Олександра Омельченка. Однак, як зазначив Кличко, перейменування будь-якої вулиці на його честь буде повторно винесено на голосування в “Києві Цифровому”. Крім того, комісія Київради підтримала проект рішення про перейменування вулиці Павла Скоропадського на честь ексмера Олександра Омельченка.

Про це KВ стало відомо з повідомлення на Офіційному порталі Києва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Мер Києва Віталій Кличко підтримав петицію з вимогою не допустити перейменування вулиці Павла Скоропадського на честь колишнього міського голови столиці Олександра Омельченка”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як зазначив Кличко, перейменування будь-якої іншої вулиці на честь Олександра Омельченка буде повторно винесено на голосування в “Києві Цифровому”, як це рекомендувала одна з комісій Київради.

Нагадаємо, в січні партія “Народовладдя” закликала киян переконувати депутатів Київради зі своїх округів не допустити прийняття рішення про перейменування, бо вважає померлого у листопаді минулого року колишнього очільника столиці взірцем господарчої та політичної корупції.

Тоді зазначалось, що самеВіталій Кличкодоручив розробити проект рішення щодо перейменування однієї з вулиць Києва на честьОлександра Омельченка.

2 червня на сайті Київської міської ради була зареєстрована петиція з вимогою не допустити перейменування вулиці Павла Скоропадського на вулицю Олександра Омельченка. Петиція набрала необхідні для розгляду 6 тис. голосів.

Крім того, 14 червня комісія Київради з місцевого самоврядування підтримала проект рішення про перейменування вулиці Павла Скоропадського на честь ексмера Олександра Омельченка.

Читайте: В Києві виступили проти найменування однієї з вулиць на честь екс-мера Омельченка

Фото: Офіційний портал Києва

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона