Кличко розповів, скільки мешканців столиці все ще залишаються без опалення

image
19 Грудня 2022, 14:32
Поділитися:

Після ранкових атак агресора на столицю і пошкодження об’єктів інфраструктури, комунальникам вже вдалося відновити роботу більшості котелень. Без опалення залишаються близько 3% споживачів.

Про це розповів міський голова столиці Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Київ» і додав, що система водопостачання працює в штатному режимі.

Мер нагадав, що атака дронами на столицю відбулася рано вранці. Вибухи пролунали в двох районах – Солом’янському та Шевченківському.

Люди, слава Богу, не постраждали. Є пошкодження об’єктів критичної інфраструктури. Енергетики та тепловики працюють над тим, щоб оперативно стабілізувати ситуацію з енерго- та теплопостачанням. На цю годину вже вдалося відновити роботу більшості котелень. Без опалення залишаються близько 3% споживачів. Система водопостачання столиці працює в штатному режимі, – повідомив Віталій Кличко.

Наразі ситуація в енергетиці складна, тому діють аварійні та екстрені вимкнення, оголосили в “Укренерго”. Найбільше в столиці від дефіциту електропостачання страждають Оболонський, Подільський та Деснянський райони.

Також ми розповідали, що на Київщині після нічної атаки ворога постраждало 4 осіб. Пошкоджено 9 приватних будинків. Зокрема, пошкодження зазнали приватні будинки та автівки у Фастівському, Броварському та Бучанському районах.

Читайте також: У Києві знову запрацюють станції метро «Хрещатик», «Майдан Незалежності» та перехід між ними

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua