Кличко розповів, як триває будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу

image
4 Вересня 2020, 12:57
Поділитися:

У Києві продовжується будівництво великих інфраструктурних проєктів – споруджують метро на Виноградар та зводять  Подільський міст.  Так, за кілька тижнів, за допомогою супердомкратів, встановлять величезну металеву конструкцію мостового переходу в бік Подолу.

Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн пресконференції.

-Будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу триває. Сьогодні на спеціальному майданчику відбувається процес збору величезної металевої конструкції прогону мосту в бік Подолу. І за кілька тижнів, за допомогою супердомкратів, її встановлять на опори. Зазначу, що на початку жовтня ми повністю закінчимо встановлення конструкцій прогонів в цьому напрямку. І там розпочнуть бетонування, – повідомив Кличко.

Також вже розібрали старий міст, який вів на Рибальський півострів. 

Тривають роботи і на арочній конструкції мосту. Там продовжують навішування вантів, що надійшли з Німеччини. А також фахівці розпочали встановлювати систему освітлення мосту. 

Паралельно тривають роботи на естакаді на Трухановому острові та в урочищі Горбачиха. А на ділянці мостового переходу на території Русанівських садів роблять насип під конструкції метрополітену та дорожнього покриття. Також триває будівництво опор шляхопроводів через залізницю, – наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, арочну конструкцію мосту через Дніпро обробляють спеціальним антикорозійним покриттям. – Для надійності і безпечності арки.

Наталка Марків

 

 

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Джерело: Вечірній Київ