Кличко показав, що відбувається на Борщагівському шляхопроводі

image
25 Вересня 2019, 12:10
Поділитися:

Тривають роботи з оновлення важливого об’єкту інфраструктури столиці – Борщагівського шляхопроводу. Відео опублікував на своїй сторінці мер столиці Віталій Кличко.

Днями там відкрили автомобільний рух відремонтованою смугою в напрямку центру. Аби якомога швидше закінчити ремонт всієї центральної смуги та відновити рух швидкісного трамваю, дорожники працюють практично цілодобово. Цього тижня демонтують 2 тимчасових трамвайних переїзди і з’єднають трамвайне полотно на шляхопроводі з тим, що поза його межами. До 1 жовтня, як і обіцяли, рух швидкісного трамвая відновлять, – повідомив мер столиці.

Також завершують роботи з ремонту 5 станцій швидкісного трамваю Борщагівської гілки. Це будуть сучасні та комфортні станції.

Шляхопровід, що з моменту здачі в експлуатацію в 1967 не зазнавав капітального ремонту, перебував в аварійному стані і потребував невідкладного оновлення. Роботи довелося здійснювати масштабні: ремонт опор, несучих конструкцій, мостового полотна автопроїздів, оновлення трамвайної частини та тротуарів. По суті, фахівцям за кілька місяців довелося фактично будувати новий шляхопровід, – зазначив Кличко.

Уже до кінця 2019 року будівельники планують повністю відновити рух авто оновленою частиною шляхопроводу. З весни 2020 року розпочнуться роботи на протилежній частині шляхопроводу.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ