Кличко показав, як переобладнують дуже важливу лікарню

image
15 Липня 2020, 12:16
Поділитися:

Мер Києва Віталій Кличко відвідав міську клінічну лікарню №3 та “Київський міський центр нефрології та діалізу”, де лікують і хворих на коронавірус. Про це Кличко розповів під час онлайн прес-конференції. Мер також показав відео із медзакладу (додається).
 
Ми продовжуємо оновлювати відділення в столичних лікарнях та оснащувати їх сучасним обладнанням. Вчора я, наприклад, відвідав міську клінічну лікарню №3. Там з 2018 року ми зробили капремонт будівлі головного корпусу, термосанацію приміщення, замінили вікна та покрівлю. Перевірив, як сьогодні ремонтують приймальне відділення та деякі інші, – сказав Кличко. – Я також відвідав “Київський центр нефрології та діалізу”, що поруч з лікарнею. Там надають спеціалізовану медичну допомогу дорослим та дітям, – повідомив мер. 
 
Зокрема, у “Київському центрі нефрології та діалізу” проводять процедуру гемодіалізу для хворих, які цього потребують. Їх на обліку в центрі – більше пів тисячі осіб. У цьому закладі лікують і хворих з нирковою недостатністю, що інфіковані коронавірусом. 
 
-Від початку пандемії в закладі лікувалися 36 таких пацієнтів. Сьогодні в стаціонарі – двоє хворих на коронавірус. Я їх провідав, – розповів мер столиці. – Також у центрі створили спеціальну бригаду лікарів, що виїжджає до хворих на коронавірус, які потребують діалізу, в інфекційні відділення лікарень першої хвилі, – сказав Віталій Кличко. 

Новини Києва – оперативно і лаконічно в Telegram!

Джерело: Вечірній Київ