Кличко: Не всі зацікавлені в тому, щоб опалювальний сезон в столиці розпочався без проблем

image
27 Вересня 2019, 09:46
Поділитися:

Не всі зацікавлені в тому, щоб опалювальний сезон у столиці розпочався вчасно і без проблем. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу “Newsone”.

-Наприклад, сьогодні депутати Київради мали б вирішувати вкрай важливі для міста питання. Це і формування бюджету на наступний рік. І підготовка до опалювального сезону та багато інших, – сказав Кличко. – До недавніх пір Київради ефективно працювала. Але, сьогодні певні особи, зацікавлені в дестабілізації ситуації в столиці, заблокували роботу Київради. І вона не збирається. Депутатам дзвонять, погрожують, залякують – аби вони не ходили на засідання. Тому, якщо в нас будуть проблеми із запуском тепла, кияни мають спитати у своїх депутатів: чому так сталося і чому вони не збиралися на засідання, ігноруючи  вирішення гострих питань життєзабезпечення міста, – заявив Кличко.

Він також додав, що міська влада робить все необхідне, аби процес запуску системи теплопостачання відбувся в належний термін і без збоїв.

Мер також припустив, що опалювальний сезон може початися раніше, зважаючи на погодні умови – якщо середньодобова температура буде нижчою, ніж 8 градусів тепла.

 

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ