Клондидат. Володимир Карплюк заявив про брудні технології на 95 окрузі

image
6 Червня 2019, 10:33
Поділитися:

Дата публикации: 06 июня 2019.

Відповідна заява розміщена на фейсбук сторінці лідера “Нових облич”, екмера Ірпеня та кандидата у народні депутати Володимира Карплюка.

Технологія використання “клонів” під час виборчої кампанії широко поширена в Україні і нею нікого не здивуєш. Зазвичай її використовують проти рейтингових кандидатів з метою відібрати у них голоси. Розрахунок на те, що не дуже уважний виборець переплутає рядок у бюлетені і висловиться не за свого кандидата. Останнім гучним прикладом стало висування кандидатом у президенти України Юрія Тимошенко – тезки лідера партії ВО “Батьківщина” Юлії Тимошенко.

Володимир Карплюк, фото FB

Згідно заяви Володимира Карплюка, саме таку брудну політичну технологію готуються задіяти проти нього на 95 виборчому окрузі, де він зареєстрований кандидатом у народні депутати.

Зокрема, як зазаначає Володимир Карплюк, за згоду балотуватися по 95 округу, його опоненти пропонують “Карплюкам Володимирам Андрійовичам” по 20000 доларів США. Занервувати опонентів примусили останні соціологічні показники, за якими Володимир Карплюк беззаперечний лідер.

Після отримання результатів соціологічних досліджень, згідно яких у мене найбільший рейтинг серед усіх потенційних кандидатів, вони почали шукати кількох моїх повних двійників. За згоду балотуватися по 95 округу, вони пропонують “Карплюкам Володимирам Андрійовичам” по 20000 доларів США. Законодавчо це не заборонено, але частину голосів ці двійники можуть відтягнути. Тому, у разі використання цієї брудної технології ми плануємо провести масштабну інформаційну кампанію, щоб повідомити виборцям мій номер у виборчому бюлетені.

Володимир Карплюк запропонував своїм опонентам не витрачати кошти на пошук чергового “Карплюка”, а передати ці їх у фонд “Таблеточкі” – на допомогу дітям. При цьому він підкреслив, що гроші стануть у нагоді дітям, навіть якщо вони вкрадені із районного бюджету. Очевидно, маючи на увазі якогось можливого опонента із числа Києво-Святошинської районної влади.

Раніше Містоінформ писав, Києво-Святошинська влада планує використати виборчі “сітки” БПП.

Джерело: МИСТОИНФОРМ