Клієнтам буде легше: у Київобленерго змінили гендиректора

image
31 Травня 2019, 18:18
Поділитися:

Новим генеральним директором АТ «Київобленерго» призначений досвідчений столичний менеджер енергосектору Віталій Шайда. Його завдання на новій посаді – підвищення якості та надійності розподілу електроенергії, поліпшення клієнтських сервісів в Київській області.

– ДТЕК володіє кращою на ринку експертизою управління інфраструктурою електричних мереж. Втрати електроенергії в наших компаніях майже вдвічі нижче, ніж в середньому по країні, а рівень установки «розумних» лічильників у клієнтів найвищий. Київська область регіон з величезною енергетичною інфраструктурою 49 тис. Км мереж, більше 980 тис. Клієнтів. Завдання, які стоять перед компанією і її новим керівником максимально автоматизувати і цифровізувати мережі, спростити процедуру приєднання до мереж, поліпшити якість послуг з електропостачання та клієнтський сервіс. Ми працюємо для того, щоб в будинках і офісах наших клієнтів було надійне електропостачання і комфорт, зазначив Іван Гелюх, генеральний директор ДТЕК Мережі.

До призначення генеральним директором «Київобленерго» Віталій Шайда був операційним директором «ДТЕК Київські Електромережі».

– Ми повинні зберегти поточну сильну технічну експертизу компанії і посилити її через впровадження геоінформаційної системи, інноваційних методів обстеження електромереж, підвищення мобільності виробничих бригад технології, які несе з собою ДТЕК. Окремий напрямок – якість обслуговування клієнтів: люди повинні оперативно і просто отримувати інформацію з усіх важливих для них питань від підключення до усунення аварій. Нас чекає велика робота, це завдання не одного дня. Але ми з ними точно справимося, зазначив Віталій Шайда, генеральний директор Київобленерго.

Як повідомлялося раніше, група ДТЕК завершила операцію з придбання 68,2949% акцій АТ «Одесаобленерго» і 93,9978% ПрАТ «Київобленерго». 27 травня 2019 року рішенням загальних зборів акціонерів ПрАТ «Київобленерго» членами Наглядової ради ПрАТ «Київобленерго» було призначено Гелюх І. М., Поволоцький О. В., Андрєєва А. А.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ