Класи безпеки у бориспільських освітніх закладах

image
12 Жовтня 2023, 14:13
Поділитися:

У інформації про стан готовності закладів освіти Бориспільської міської територіальної громади до 2022/2023 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період, представленій на засіданні виконавчого комітету Бориспільської міської ради, яке відбулося 9 жовтня, звертається увага на роботу по створенню безпечних умов перебування учасників освітнього процесу у закладах освіти.

Зазначено, що одним із шляхів вирішення цього питання є створення класів безпеки інформаційно-просвітницького напрямку. Це напрямок, на базі якого діти вивчають правила безпечного життя. Сьогодні на території Бориспільської громади такі кабінети оформлено в Бориспільському академічному ліцеї імені Анатолія Федорчука, Бориспільському ліцеї імені Павла Чубинського, Бориспільському ліцеї імені Костянтина Могилка, Бориспільському ліцеї «Патріот» та Сеньківському ліцеї.

Заступник начальника управління освіти і науки Валентина Гулая розповіла «Вістям», що проводити уроки у таких класах можна, починаючи із молодшої школи.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама