Кінотеатр «Європа» готовий до реконструкції, суди закінчилися

image
15 Серпня 2019, 20:59
Поділитися:

На початку робочого тижня стало відомо, що поставлено остаточну крапку в тривалих судових перипетіях довкола приміщення комунальної власності бориспільської громади – кінотеатру «Європа», яке перебувало в оренді (орендар – місцевий підприємець Валерій Гордієнко).

До Бориспільської міської ради надійшло судове рішення: касаційна скарга орендаря Валерія Гордієнка задоволенню та оскарженню не підлягає. Суд відбувся 24 липня. Інформацію підтвердив перший заступник міського голови Микола Корнійчук. Також він повідомив, що реакції від Гордієнка щодо його поразки не було. Вочевидь, орендар  передбачав можливість такого закінчення тривалого конфлікту між ним і міською владою, оскільки встиг вивезти із кінотеатру меблі, обладнання, зняти обшивку та оздоблення.

Корнійчук наголосив, що міська влада не відмовиться від своїх намірів, які озвучувалися і раніше, про те, що приміщення «Європи» використовуватиметься для кінопрокату. Але від деталізації планів влади поки утримався.

Нагадаємо, міський голова Анатолій Федорчук у одному із коментарів «Вістям» щодо долі кінотеатру запевнив, що реконструкція приміщення може передбачати добудову, також зазнає суттєвих змін площа між «Європою» та кафе «Славутич». Повідомлялося, що звідтіля приберуть МАФи, які нині працюють незаконно. У результаті нині захаращена площа у центрі Борисполя перетвориться на сучасний і стильний громадський простір.

Сподіваємося, що міська влада не зволікатиме із ознайомленням громади із планами й проектами щодо «Європи».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама