Кінологиня та пес-детектор з кінологічного центру поліції Київщини вибороли «бронзу» на всеукраїнських змаганнях

image
19 Червня 2023, 11:19
Поділитися:

Кінологиня Валентина з кінологічного центру поліції Київщини, що в Ірпені, разом зі своїм вихованцем — бельгійським вівчуром Ібро посіли третє місце на Всеукраїнських змаганнях з пошуку вибухівки. Про успіхи своїх фахівців повідомили у кінологічному центрі.

«Вітаємо колегу та зичимо їй та її чотирилапому напарнику подальших службових та спортивних звершень!», — привітали призерів у центрі.

Також Кінологічний центр поліції Київської області представляли Олена та німецький вівчур Пан. Вони тільки-но повернулися з Херсонської області й одразу поїхали на змагання. Хоча Олена та Пан вийшли до фіналу, але їм все ж таки не вдалося зайняти призове місце.

Змагання кінологів та чотирилапих правоохоронців проходили у спортивному кінологічному клубі «Укртранс» на Київщині та тривали протягом двох днів.

Нагадаємо, наприкінці квітня до кінологічного центру поліції Київщини, що в Ірпені, завітали всесвітньовідомий американський меценат Говард Баффет та підприємець Річард Бренсон. До цього Говард Баффет активно допомагав центру, зокрема передав кінологам 10 вівчарок. Призер змагань — бельгійський вівчур Ібро якраз один із них.

Джерело: Містоінформ