Кількість загиблих внаслідок удару по с. Гроза збільшилась до 56 осіб

image
12 Жовтня 2023, 12:08
Поділитися:

12 жовтня 2023 г. 12:03

Внаслідок ворожого удару по селу Гроза на Харківщині минулого четверга, 5 жовтня, кількість загиблих збільшилася до 56 осіб. Вчора ввечері в реанімації померла 53-річна жінка.

Про це KВстало відомо з повідомлення в телеграм-каналі голови Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як повідомив Синєгубов, кількість загиблих внаслідок удару по с. Гроза збільшилась до 56 осіб. Вчора, 11 жовтня, ввечері в реанімації померла 53-річна жінка.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Він також зазначив, що цієї ночі близько 23:30, ворог завдав удару, попередньо БПЛА “Шахед”, по Індустріальному району м. Харкова. Внаслідок удару пошкоджено 2 приватні житлові будинки, сталася пожежа. Зазнав поранення 57-річний чоловік. До медиків за допомогою також звернулась жінка через гостру реакцію на стрес.

Також вчора ворог вдарив, попередньо, за допомогою БПЛА “Шахед” по селах Буди, Бабаї та Подвірки Харківського району. Пошкоджені цивільні підприємства, сталися пожежі. Без постраждалих.

“Близько опівночі окупанти обстріляли с. Ківшарівка Куп’янського району. Артилерійський снаряд влучив між під’їздами багатоквартирного будинку. Обійшлося без постраждалих”, – додав Синєгубов.

Крім того, протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. Внаслідок обстрілів Куп’янська пошкоджено приватний будинок, будівлі цивільного підприємства, сталися пожежі.

“У смт Куп’янськ-Вузловий обстрілом пошкоджено приватний будинок. Зазнали поранення та були госпіталізовані 72-річна жінка та чоловік 43 років. Також під ударами окупантів були: с. Лук’янці Харківського району, м. Вовчанськ та с. Вовчанські Хутори Чугуївсього району. Пошкоджені приватні будинки та господарчі споруди”, – додав Синєгубов.

Читайте: Цієї ночі сили ППО знищили 28 “шахедів” у небі над Україною

Нагадаємо, 5 жовтня 2023 року ворог вдарив ракетою по будівлі у селі Гроза Куп’янського району Харківщини. У цей час у приміщенні перебувало багато цивільних людей. Після удару було відомо про щонайменше 48 загиблих, серед яких хлопчик 6 років. Зниклими безвісті було 4 особи, з них 2 дітей. Правоохоронці проводять додатковий огляд місця події, відбір ДНК у родичів загиблих та зниклих безвісті.

Читайте: На Харківщині кількість жертв ракетного удару по селу Гроза зросла до 52 осіб

Вчора, 11 жовтня, Служба безпеки України (СБУ) встановила особи двох зрадників, які скоригували російський ракетний удар по кафе у селі Гроза на Харківщині 5 жовтня. Ними виявились місцеві жителі, два брати, які під час окупації працювали на рашистів та згодом втекли до рф.

Читайте: СБУ викрила двох братів, які навели російську ракету по кафе у селі Гроза

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона